Bereikbaarheid

U kunt SKML bereiken via:


Trein

Tweemaal per uur vertrekken er vanuit centraal station Nijmegen treinen naar station Nijmegen Heyendaal (in de spits voor 08:30 en na 14:00 viermaal per uur).
Vanaf het station Nijmegen Heyendaal is Mercator I makkelijk lopend te bereiken.
U loopt de trap op en steekt de straat over naar links.
Bij de splitsing gaat u rechts. Vervolgens steekt u bij de verkeerslichten over. Het eerste gebouw links op de hoek is Mercator I waar de SKML op de 6e verdieping is gevestigd.

Bus

Vanaf Nijmegen centraal vertrekken er diverse bussen naar station Nijmegen Heyendaal. Onder andere de lijnen 10, 11, 12, 15 en 300 rijden een aantal maal per uur en doen er ongeveer vijf minuten over. U kunt uitstappen bij halte station Heyendaal.
U loopt vervolgens naar het kruispunt en steekt bij de verkeerslichten over. Aan de overkant gaat u rechts en loopt richting de volgende verkeerslichten. U slaat op het kruispunt bij de verkeerslichten linksaf. Het eerste gebouw links op de hoek is Mercator I, waar de SKML op de 6e verdieping is gevestigd.

Op de websites www.9292OV.nl en www.ns.nl kunt u de exacte bus- en treintijden vinden.

Auto

Adresgegevens:
SKML
Gebouw: Mercator 1 - 6e verdieping
Toernooiveld 214
6525 CE Nijmegen


Parkeren: u kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats P12. Deze kunt u vinden direct aan de linkerzijde na het gebouw Mercator 2.

Google street view

 

printer icoon-a-klein icoon-a-groot icoon-vlag-engels icoon-vlag-nederlands